لیست عناوین محتوا
گلس گوشی یک وسیله ساده است که می تواند صفحه نمایش گوشی را مثل روز اول سالم و تازه نگه دارد. اگر یک خراش بزرگ روی صفحه گوشی شما باشد، هنگام تعویض گوشی با یک مدل جدیدتر، ارزش گوشی شما را پایین میآورد. البته بعضی از افراد تصور می کنند که گوشی های همراه مدرن نیازی به صفحه محافظ ندارند، اما اگر یک جستجوی ساده در سایت های فروش گلس و قاب گوشی داشته باشید، از نتایج آن شگفت زده می شوید. انواع برند ها و انواع گلس ها هستند که با قیمت های گوناگون عرضه می شوند و همین کافی است تا شما را برای خرید گیج و سردرگم کند؛ اما نگران نباشید ما با راهنمای خرید گلس گوشی از میهن قاب در خدمت شما هستیم.
چه گلسی بخریم بهتره؟
از آنجا که هر کدام از گلس های موجود در بازار، مزایا و معایب خاص خود را دارند، ممکن است این سوال برای شما مطرح شود و بپرسید چه گلسی بخریم؟
هنگام خرید گلس گوشی باید به میزان انعطاف، چسبندگی و سختی گلس گوشی توجه داشته باشید. البته فاکتور های دیگری هم هستند که در ادامه به آن ها می پردازیم.
جنس گلس گوشی
اولین نکتهای که در راهنمای خرید گلس موبایل درباره آن صحبت می کنیم، جنس گلس گوشی است؛ زیرا اهمیت زیادی دارد. گلس های زیادی در بازار موجود هستند که از جنس شیشه، سرامیک، تی پی یو و مواد نانو ساخته می شوند. بعضی از گلس های ساده پلاستیکی هستند. بعضی دیگر با نام گلس حریم شخصی در بازار شناخته می شوند. شما باید ابتدا تمام این گلس ها را بشناسید تا بدانید از بین آن ها کدام را انتخاب کنید.
میزان سختی گلس گوشی
معمولاً بهترین نمونه های گلس گوشی آیفون دارای سختی 9H هستند؛ بنابراین اگر محافظ صفحه ای که شما انتخاب می کنید دارای این درجه سختی باشد، در برابر خراش و ضربه مقاومت بالایی خواهد داشت.
چسبندگی خوب
اگر گلس گوشی شما چسبندگی خوبی نداشته باشد هنگام نصب آن دچار مشکل می شوید و زیر گلس حباب جمع می شود. همچنین گلس گوشی شما خیلی راحت از جای خود بلند می شود و صفحه گوشی را زشت می کند. بعضی از گلس ها هستند که کیفیت چسب آن ها بسیار بالا است و آبگریز هستند. بهتر است هنگام خرید، این محافظ ها را انتخاب کنید. مسلماً گلس هایی که توسط برند های معتبر تولید شدهاند، کیفیت بالایی دارند و قدرت چسبندگی آن ها نسبت به نمونه های معمولی بالاتر است.
ضد لکه بودن گلس گوشی
در این بخش از راهنمای خرید گلس برای گوشی قصد داریم به نکتهای اشاره کنیم که کمتر کسی درباره آن می داند. گلس های اورجینال و با کیفیت اغلب یک پوشش اولئوفوبیک دارند؛ یعنی هنگامی که به گوشی دست میزنید، اثر انگشت شما روی صفحه گوشی باقی نمیماند و صفحه گوشی شما همیشه تمیز و بدون لکه است؛ بنابراین اگر به دنبال یک گلس گوشی جدید می گردید، حتماً هنگام خرید به این نکته توجه کنید و محافظ هایی را انتخاب کنید که پوشش اولئوفوبیک دارند.
قیمت گلس گوشی
نکته دیگری که باید در راهنمای خرید قاب و گلس برای گوشی به آن توجه داشته باشید، قیمت لوازم جانبی است که انتخاب می کنید. با توجه به جنس گلس گوشی، برند تولید کننده و ویژگی های آن، قیمتهای گوناگونی برای انواع محافظ صفحه در نظر گرفته می شود.
گاهی اوقات گلس های تولید یک برند نیز با قیمت های گوناگونی عرضه می شوند، زیرا دارای ویژگی های متفاوتی هستند. به عنوان مثال گلس گوشی بلویی یکی از پرطرفدارترین و محبوب ترین محافظ صفحه ها است که از سال 2014 وارد بازار شده و طرفداران بسیاری دارد. این محصول با کیفیت، قیمت های متنوعی بین 295000 تومان تا 1.500.000 تومان برای گلس های تولید برند خود در نظر گرفته است.
وضوح بالای صفحه نمایش
بعضی از نمونه های گلس گوشی شیائومی هستند که کیفیت صفحه نمایش را پایین میآورند و هنگامی که شما به تصویر صفحه نگاه می کنید، وضوح اولیه خود را ندارد. وضوح صفحه نمایش به جنس گلس گوشی بستگی دارد. البته کیفیت گلس و برند تولید کننده آن نیز بر وضوح صفحه بیتأثیر نیست! پس اگر نمی خواهید رنگ های شاد و زنده صفحه نمایش خودتان را از دست بدهید، حتماً گلسی تهیه کنید که کیفیت بالایی دارد و هیچ تاثیری روی وضوح صفحه و کیفیت تصاویر نمیگذارد.
لایه خود ترمیمی گلس
بعضی از گلس های گوشی هستند که خاصیت خود ترمیمی دارند؛ یعنی اگر خراش بردارند، مجدداً خود را ترمیم می کنند. بعضی از گلس های شیشه ای هستند که خاصیت خود ترمیمی دارند. گلس های نانو کامپوزیت نیز این ویژگی را دارا هستند؛ بنابراین هنگام خرید از فروشنده بپرسید چه گلسی برای گوشی بخریم که خاصیت خود ترمیمی داشته باشد. مطمئناً شما را راهنمایی می کنند و بهترین گزینه را به شما معرفی خواهند کرد.
لایه حریم خصوصی گلس
بعضی از نمونه های گلس گوشی سامسونگ و گلس های آیفون هستند که یک لایه حریم خصوصی دارند. این لایه دید اطرافیان را نسبت به صفحه گوشی محدود می کند و برای مکان های عمومی بهترین گزینه است. اگرچه گلس پرایوسی یا حریم خصوصی محدودیتی برای خود شخص ایجاد نمی کند، اما باعث می شود دیگران نتوانند از اطراف صفحه گوشی نگاه کنند.
انواع گلس گوشی کدامند؟
در بخش پیش درباره عواملی صحبت کردیم که هنگام خرید گلس گوشی آیفون باید به آن ها توجه داشته باشید. گلس ها لوازم جانبی ضروری هستند که با خرید آن ها می توانید از صفحه نمایش گوشی های گران قیمت خود محافظت کنید، اما همانطور که گفتیم گلس ها انواع مختلفی دارند و شما باید قبل از خرید با ویژگی ها، مزایا و معایب هر کدام آشنا باشید.
گلس نانو
گلس محافظ نمایشگر نانو به دو صورت نانو و جامد و نانو مایع در بازار به فروش میرسد. اگر می خواهید یک پوشش مقاوم روی صفحه گوشی خود داشته باشید و در برابر هرگونه خراش و ضربه از آن محافظت کنید، گلس نانو مایع را به شما پیشنهاد می کنیم. این گلس به صورت یک مایع شفاف در اختیار شما قرار میگیرد که باید آن را روی صفحه نمایش بریزید و اجازه دهید تا خشک شود. سپس مواد نانو وارد ترکیبات صفحه نمایش اصلی می شوند و یک پوشش مقاوم بین آن ها ایجاد می کنند.
نوع دیگر گلس های نانو، محافظ صفحههای نانو جامد هستند که طی فرایند پیچیده و خاصی تولید می شوند. این گلس ها نیز بسیار مقاومند و با قیمت بالایی در اختیار کاربران قرار می گیرند.
گلس حرارتی
گلس های تمپرد شده یا حرارتی یکی ا مقاومترین گلس ها هستند و از نظر مقاومت در برابر خراش و جذب آب مقاومت بسیار بالایی دارند. گلس های حرارتی قیمت گرانی دارند و درجه سختی آن ها ۷ و ۸ است. ضخامت گلس های تمپرد یا حرارتی کمی بالا است و می توانند روی ظاهر صفحه نمایش شما تاثیر بگذارند. اگر ظرافت و زیبایی گلس برای شما مهم است، شاید از این نمونه محافظ خوشتان نیاید.
گلس تی پی یو
یکی از گلس های خود ترمیم شونده، گلس تی پی یو است که از پلاستیک انعطاف پذیر ساخته می شود و نصب آن تخصصی است. این گلس مقاومت خیلی خوبی دارد، اما ممکن است کار کردن با قابلیت لمسی گوشی را دچار مشکل کند.
گلس PET
این گلس از جنس پلی اتیلن ترفتالات ساخته شده است. اگر قیمت گلس گوشی برای شما مهم است و نمی خواهید زیاد هزینه کنید، می توانید این گلس های ارزان را انتخاب کنید که سبک و باریک هستند و روی ظاهر صفحه نمایش شما تاثیر نمیگذارند. البته این نکته را هم بدانید که علیرغم مزایای خوبی که گلس های PET دارند و بسیار نرم و صاف هستند، اما مقاومت چندانی در برابر ضربه و خراش شدید ندارند!
گلس سرامیکی
اگر می خواهید یک گلس نشکن برای خودتان تهیه کنید، پیشنهاد می کنیم گلس های سرامیکی را انتخاب کنید. این گلس ها از متریال مرغوب ساخته شدهاند، در برابر خط و خش و ضربه بسیار مقاومند و حتی اگر گوشی شما به زمین بیفتد، مشکلی بابت آسیب دیدن صفحه نمایش نخواهید داشت. درجه سختی این گلس ها 9H است و بالاترین استاندارد مقاومتی را دارد. خوبی این نمونه از گلس ها این است که برای انواع مدل های گوشی ساخته شدهاند.
گلس شیسه ای
گلس شیسه ای نیز یک گلس گران قیمت و بسیار مقاوم است. این گلس ها ضخامت بالایی دارند و کاملاً شفاف هستند. البته گلس های شیسه ای نور را بازتاب می کنند و شاید برای افرادی که بیرون از خانه از گوشی خود استفاده می کنند، چندان محبوب نباشند؛ اما به هر حال در برابر خط و خش و ضربه مقاومت بسیار بالایی دارند. یکی از معایب گلس های شیسه ای این است که با نصب آن ها ممکن است حس لمسی گوشی شما ضعیف تر عمل کند.
گلس تمپرد یا حرارت دیده
گلس های تمپرد نیز از جنس شیشه هستند، اما از شیشه حرارت دیده ساخته شدهاند که نسبت به شیشه های معمولی مقاومت بیشتری دارد. این محافظ های صفحه قیمت مناسبی دارند و در برابر گرما و سرمای شدید دچار مشکل نمی شوند. با بررسی قیمت گلس گوشی آیفون خودتان متوجه می شوید که قیمت این گلس ها در مقایسه با عملکردی که دارند بسیار مناسب است.
کلام پایانی
مطالعه راهنمای خرید گلس گوشی برای تمام افرادی که قصد دارند گلس یا قاب گوشی بخرند، ضروری است. اگر شما هم قصد خرید محافظ صفحه نمایش دارید و هنوز برای انتخاب تصمیم نگرفتهاید، می توانید با مشاوران بخش فروش میهن قاب تماس بگیرید و از راهنمایی های کارشناسان ما استفاده کنید.